Тодоровден в Момчиловци

24 Февруари 2018 село Момчиловци

Смели ездачи,конски надпревари,български обичаи, нагиздени в носии малки и големи. Това ще бъдат част от впечатленията Ви, ако посетите село Момчиловци на Тодоровден!
P.S. Майче, благодаря за снимките от миналата година! Очаквам Ви отново!

Небето, ако не обича вино, то нямаше Звезда на виното да има в небесата. Земята, ако не обича вино, то нямаше да има Винен извор на земята. Небето и Земята щом обичат вино, нима да пиеш вино срамно е пред Небесата?

29 Октомври 2017 Вила Алба

Вила Алба, Бутикова винарна “ TODOROFF “ и Обсерватория “ Рожен ”, ще организираме чудесно събитие. Сценарият е доста привлекателен: дегустация на избрани червени вина, домашни вкусотии .... и разкази за мистичното, звездно небе. Гости ще бъдат наши приятели и партньори. ОЧАКВАЙТЕ...!

Дойде ми като силно желание да Ви направя съпричастни на една интересна среща…между лазурното море и вековната планина.

05.08 Август 2017 Вила Алба

В " Светът на подводното мълчание " ще имаме и личен гид - фотографите... Пламена Милева и Юлиян Недев. Ще бъдем свидетели на нещо много специално, места и гледки за които няма туристическа виза или билет за участие Заповядайте приятели! Виното ще е студено, храната -морска, а фотофрафиите.....оооо...те са като живи.

Родопското село Момчиловци става столица на киселото мляко от България и Китай в дните от 8-и до 10-ти септември 2017 г. !

08-10 Септември 2017 Момчиловци

Заповядайте на Третия фестивал на киселото мляко - култура и традиции, който има за цел да популяризира производството на кисело мляко и сирена, в съчетание с богатството на песенния и танцов фолклор, самобитността на родопските обичаи и автентични занаяти.
Ще бъде проведен Национален конкурс " Кралица на Киселото мляко - Мис Родопи"
Ще има и много други изненади и забавления. Очакваме Ви! :)